Sneakers kopen


Auteur: irma      Gezien: 471      Datum: -

Sneakers zijn met name onder de jeugdige consumenten een erg populair product. Sommige modellen, zoals bijvoorbeeld de Air Max, zijn al vele jaren een gewild product onder de sneaker liefhebbers. Vroeger hadden sneakers enkel de functie van sport schoen maar door de opkomst van de hiphop en rap muziek werden de sneakers een populair mode product. Het zijn dus veelzijdige schoenen die zowel in de vrije tijd als tijdens het sporten gebruikt kunnen worden.

Sneakers worden onder andere aangeboden door Nike, Adidas en Converse. Dit zijn merken die ook een sterke invloed hebben gehad op de populariteit van de sneakers door bijvoorbeeld beroemde designs als de Air Jordan en de Allstar gympen. Sneakers zijn meestal gemaakt van leer, rubber of canvas en zijn te koop in uiteenlopende prijs categorieën.

De verschillende modellen sneakers

Gympen zijn een echt mode product geworden. Het aanbod bestaat uit een ruim aantal designs, kleuren en printjes. Hoewel het modieuze aspect het overgenomen heeft van het sportieve kan de sneaker nog steeds worden gebruikt voor het sporten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan hardlopen, fitness of basketbal.